Nederlands

Uitstekende faciliteiten

We maken geen grapjes als het gaat om uitmuntendheid hier in ons hotel. We hebben het over kamers die zo elegant zijn ontworpen dat u zich als een vorst zult voelen. En laat ons niet beginnen over onze state-of-the-art faciliteiten - die zijn van het hoogste niveau.

Maar het zit zo - we weten dat al dat mooie spul niets betekent als u zich niet comfortabel en welkom voelt. Daarom besteden we extra aandacht aan een warme en huiselijke sfeer, zodat u zich thuis voelt. We willen dat u uw schoenen kunt uittrekken, een drankje kunt pakken en gewoon kunt chillen.

Receptie

U kunt inchecken vanaf 15:00 uur. Onze check out is 10:30 uur. Bent u van plan eerder aan te komen of wat langer te blijven? Geen zorgen! Wij slaan uw bagage graag op voor en na uw verblijf. U kunt ook gebruik maken van onze faciliteiten en koffiebar, of laat u adviseren over iets leuks om te doen terwijl wij uw kamer klaarmaken.

  •   Inchecken vanaf 15:00
  •   Uitchecken voor 10:30
  •   Bagageruimte
  •   Late check out beschikbaar op aanvraag
Cube houses Urban Residences Rotterdam
markthal rotterdam

Ontbijt / Koffiebar

Begin uw dag goed met ons heerlijke continentale ontbijt! Ons hotel biedt een scala aan ontbijtopties die tegemoetkomen aan ieders smaakpapillen. Word wakker met de geur van vers gebakken gebak, perfect gecombineerd met een assortiment kazen en vleeswaren, of probeer onze verscheidenheid aan ontbijtgranen, havermout en gezonde yoghurt. U kunt ook genieten van een selectie seizoensfruit, vers geperste sappen en een reeks warme dranken, waaronder verse koffie en thee.

U kunt ook genieten van de ontspannen sfeer van onze koffiebar en bijpraten over het ochtendnieuws onder het genot van een warme kop koffie. Ons continentaal ontbijt is de perfecte manier om uw dag te beginnen, en we kunnen niet wachten om u te zien.

  •   Ontbijt: 08:00 - 11:00
  •   Glutenvrije opties
  •   Koffie to-go

Onze dienstverlening aan u

Laat u verwennen met informatie van onze eigen vriendelijke gastvrouw. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen, of het nu gaat om het regelen van vervoer vanaf Schiphol, lokale begeleide wandelingen, fietsverhuur en zelfs strandactiviteiten zoals surfen!

oude haven in Rotterdam

Honden welkom

Wij houden van de beste vriend van de mens en we hebben het stiekeme vermoeden dat u dat waarschijnlijk ook doet. Daarom zijn we er trots op een hondvriendelijk hotel te zijn. Met hectares nationaal park en hondvriendelijke stranden, zijn we de thuisbasis van de hondjes hemel met tal van wandelingen te verkennen en geuren op te snuiven.

We houden ervan dat honden hier in Hotel Paradis verblijven en hebben 'plenty of room at the inn' met een selectie van speciaal toegewezen kamers om u en uw hond comfortabel te laten slapen tijdens uw verblijf. Daarnaast zijn er wasfaciliteiten buiten ons hotel om uw hond schoon te houden.

Wij helpen u graag op alle mogelijke manieren