Nederlands

Boek direct en ontvang 10% korting en andere speciale aanbiedingen

Geniet van winterse geneugten in Hotel Paradis

Hotel Paradis is niet zomaar een hotel; het is al een vakantieoord van zichzelf en een plek om mooie herinneringen te maken. Laat je vanaf het moment dat je aankomt verrassen door onze ontspannen en uitnodigende gastvrijheid. Ons uitgangspunt is om winterwensen van alle gasten tot leven te brengen middels volledig gepersonaliseerde en exclusieve services.
  • Zeer geschikt voor gezinnen en koppels
  • Luxueuze retraite tegen voordelige prijzen
  • Geweldige locatie in Zandvoort
  • Duurzaam & Organisch
  • Persoonlijke hostess tijdens uw verblijf
  • Exclusief verblijf in Zandvoort

Onze kamers & suites

Een warm en gezellig thuis

Om uw verblijf net dat beetje extra speciaal te maken

Ontdek gezellige winterse traktaties die alleen verkrijgbaar zijn via onze website

Winterwonderen buiten Zandvoort

Ervaar de winterse charme van Zandvoort en omgeving! Beleef het seizoen met feestelijke markten, creatieve workshops en de schilderachtige schoonheid van Zandvoort aan Zee. Geniet van winterse wandelingen langs de kust of verken de lokale winterspecialiteiten in een van de meest geliefde badplaatsen van Nederland.

Zin in nog meer winteravontuur? Ontdek de historische allure van Haarlem, en struin ook hier rond op winterfestivals en -markten. Ervaar in Amsterdam de betovering van musea en bruisende winterevenementen. Of je nu toe bent aan een gezellig dagje aan zee of een cultureel uitstapje, er is deze winter voor elk wat wils.
Explore Zandvoort in Winter
Zandvoort festive markets
Haarlem in winter

Laat onze hostess u bijstaan

Gastvrijheid is onze passie en we zijn een kei in het creëren van gedenkwaardige ervaringen. Geïnteresseerd in winterse activiteiten in de omgeving? Stel je eens voor: een fraaie wandeling langs de kust, gevolgd door een gezellige warme chocolademelk of glühwein in een knusse strandtent. Of dompel je onder in de plaatselijke cultuur met boeiende winterworkshops in de omgeving. Laat onze gastvrouw je helpen om je verblijf echt speciaal te maken, zodat elk moment in Hotel Paradis magisch is.

Veel Gestelde Vragen

Wij helpen u graag op alle mogelijke manieren