Nederlands

Boek direct en ontvang 10% korting en andere speciale aanbiedingen

Vind uw oase in Hotel Paradis

Hotel Paradis is niet zomaar een hotel, het is een bestemming en een veilige haven waar herinneringen worden gecreëerd. Laat u vanaf het moment dat u aankomt verbazen door het concept van gastvrijheid dat draait om volledig gepersonaliseerde en exclusieve diensten om de wensen en verlangens van alle gasten tot leven te brengen.
  • Zeer geschikt voor gezinnen en koppels
  • Luxueuze retraite tegen voordelige prijzen
  • Geweldige locatie in Zandvoort
  • Duurzaam & Organisch
  • Persoonlijke gastvrouw tijdens uw verblijf
  • Exclusief verblijf in Zandvoort

Onze kamers & suites

Een stijlvolle plek die je thuis noemt

Om uw verblijf net dat beetje extra speciaal te maken

Ontdek unieke aanbiedingen die alleen via onze website beschikbaar zijn

Meer dan alleen Zandvoort

Beleef het beste van Zandvoort en omgeving! Of u nu op zoek bent naar een actieve dag aan het strand of een ontspannen middag in de zon, Zandvoort aan Zee heeft voor ieder wat wils. Geniet van het prachtige uitzicht op de kust terwijl u surft, wandelt of fietst. Geniet van lokale specialiteiten zoals verse zeevruchten en Nederlands bier terwijl u de sfeer proeft van een van Nederlands favoriete badplaatsen.

Waarom breidt u uw reis niet uit naar de omgeving? Bezoek de historische stad Haarlem, pak uw golfclub of ga naar Amsterdam voor alle toeristische attracties.
Image
Image
Image

Laat onze hostess u bijstaan

Gastvrijheid is waar we van houden en op gedijen. Wilt u meer weten over de verschillende activiteiten in de omgeving? Misschien een wandeling langs de kustlijn plannen of fietsen door het Nationaal Park?  Laat onze gastvrouw u bijstaan om uw reis nog specialer te maken.

Veel Gestelde Vragen

Wij helpen u graag op alle mogelijke manieren